O Mandala Templju

Vsak od nas ima svoje poslanstvo ali, kot je zapisal Paulo Coelho v Alkimistu, osebno legendo. Jaz svojega poslanstva nisem odkrila do svojih poznih tridesetih let…

Leta 2011 bi vsak zunanji opazovalec sklenil, da sem imela vse: družino, kariero, zdravje, dom… Zakaj sem se potem počutila vse bolj prazna znotraj? Dosegla sem vse, kar se je od mene pričakovalo in vendar sem se počutila kot največja zguba. Bila sem žena, partnerka, zaposlena, mati, hčerka, sestra, prijateljica, bila sem VSE, imela sem VSE, a vseeno sem bila NIČ.

Takrat se je zalomilo, moj svet se je zrušil na tisoče koščkov. In v letu 2012 sem se odločila, da teh koščkov ne bom pobrala in jih do konca življenja lepila skupaj, raje sem jih zažgala. Odločila sem se, da zgradim nove temelje, nov svet, novo Jano. Leta 2016 sem dala odpoved v “zagotovljeni” službi, kjer bi bila preskrbljena do smrti, in se odpravila v neznano. Prestrašena, rahlo panična, zgubljena… “Korak za korakom”, sem si rekla. In naredila sem prvega in drugega in…iz organizatorke dogodkov sem se prelevila v umetnico, joga učiteljico in raziskovalko življenja.

Začela se je moja pot samoodkrivanja, odkrivanja novih načinov življenja in novih oz. drugačnih odnosov z ljudmi, naravo in okolico.

Na tej poti sem našla svoje poslanstvo in živim osebno legendo. Našla sem jo v jogi, ustvarjanju mandal in raziskovanju povezav med ustvarjalnostjo, jogo in umetnostjo. Vse to delim z vami, saj vam želim z izkušnjami in vzorom pokazati, da nikoli ni prepozno, da začnemo znova. Nikoli ni prepozno, da se spremenimo. Nikoli ni prepozno za srečo, svobodo, radost, zdravje, obilje in spokojnost. Vsak dan je priložnost za nov začetek.

Danes sem tukaj in zdaj. Imam 44 let in začenjam popolnoma na novo. Ni lahko, a tudi ti lahko! Vredno je!

Vsak dan dodam nov zidak v Mandala Tempelj.

%d bloggers like this: